Vyberte lokalitu pro doručení   Jazyk:    Měna:    
V košíku nemáte žádné položky

La= 1.0uH/4000mA MISC

MISC-1R0M odrušovací s ax.vývody ,1.0uH Rdc=15mO Rm=12xf5mm

Přílohy:
Kliknutím zvětšíte
La= 1.0uH/4000mA MISC Fastron
La= 1.0uH/4000mA MISC Fastron
La= 1.0uH/4000mA MISC Fastron
ks
ID Code:132601
Výrobce:Fastron
Cena s DPH : 42,713000 Kč
Cena bez DPH : 35,300000 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:Skladem
Celkem skladem:898 ks
Značení výrobce: MISC-1R0M-01
Centrální sklad Zdice: 898 ks
Jednotka:: ks
Jmenovitá hodnota:: 1.0 µH
Přehled množstevních slev
Počet (ks)Cena bez DPHCena s DPH
1 + 35,300000 Kč42,713000 Kč
10 + 32,400000 Kč39,204000 Kč
25 + 26,500000 Kč32,065000 Kč
50 + 25,000000 Kč30,250000 Kč
MISC-1R0M odrušovací s ax.vývody ,1.0uH Rdc=15mO Rm=12xf5mm

Základní informace:

Značení výrobceMISC-1R0M-01 
Vývody:Axial 
Typ součástky:Choke Wound Axial 
Konfigurace:1 vinutí  ?

Vyberte schema zapojení podle skupiny součástek (po otevření v novém okně):

Diody + Tyristory

Diodové můstky

Tranzistory

 

Specifikace:unshielded 
Série:MISC 
Typ pouzdra:THT 
Pouzdro [inch] :La- 5.0x12 
Materiál jádraIronpowder 
Jmenovitá hodnota:1.0 µH 
Tolerance jmenovité hodnoty±20 % 
RoHSAno 
REACHNe 
NOVINKA

Balení a hmotnost:

Jednotka:ks 
Hmotnost:0.9 [g]
Typ balení:AMMO 
Malé balení (počet jednotek):50 

Elektro-fyzikální parametry:

Uisol (@25°C/1min/50Hz)230 [V]
IT40 (Oteplení &Delta 40°C)[A]
Rdc typ/max [mΩ]18 [mΩ]
SRF1 [MHz]

Teplotní a mechanické parametry:

Rozměry (L*W*H) [mm]:La- 
Tmin (minimální pracovní teplota)-55 [°C]
Tmax (maximální pracovní teplota)125 [°C]
Počet PIN (vývodů)
Tvar PINCircle 
D - Ø vnější [mm]
L - Délka 12 [mm]
Rozměry vývodůd=0.80 [mm]
Lv - Délka vývodů37.5 [mm]

Potřebujete poradit ? La= 1.0uH/4000mA MISC Fastron

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




pošlete odkaz svému známému

Vaše jméno
Váš email
e-mail Vašeho známého
Opište kod z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace